[In English below]

Syksyllä 2018 OulUtopia jatkaa toimintaansa Tukikohdalla entistä aktiivisemmin ja kokoontuu joka toinen viikko! Elokuusta alkaen meillä on kolme pääprojektia: Kapinakahvila, Lukupiiri ja Anarkino vuoroviikoin. Lisäksi OulUtopian distro on usein esillä Tukikohdan keikoilla, ja kirjastoa kehitetään kahvila-aikoina.

Kokoonnumme Tukikohdalla (Sorvarintie 5, Välivainiolla) joka toinen maanantai (parillisina viikkoina) klo 18.00-20.30 alla olevan ohjelman mukaisesti. Toiminta on ilmaista ja avointa kaikille ruohonjuuripolitiikasta ja yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneille.

Tervetuloa!

 

Ohjelma

Ma 20.8      Kapinakahvila

Ma 3.9        Anarkino: La Educación Prohibida

Ma 17.9      Lukupiiri: Sukupuoli ja feminismi

Ma 1.10      Kapinakahvila

Ma 15.10    Anarkino: End:Civ

Ma 29.10    Lukupiiri: Ekologia ja demokratia

Ma 12.11    Kapinakahvila

Ma 26.11    Anarkino: Requiem for the American Dream   PERUTTU!

Ma 10.12    Anarkino ja Lukupiiri: Rojava ja kurdien taistelu

 

Pienet muutokset mahdollisia!

 


OulUtopia activities autumn 2018

 

During the autumn 2018 OulUtopia will continue and strengthen its presence at Tukikohta with activities every other week. Starting in August, we will have three main projects running in parallel throughout the autumn: Kapinakahvila (Rebel Café), Lukupiiri (Reading group) and Anarkino (Movienights). In addition we will most often have our distro present at different gigs at Tukikohta and develop our library during the café meetings.

Scheduled activities will take place at Tukikohta (Sorvarintie 5, in Välivainio) every other Monday (even weeks) 18.00-20.30 according to the program below. The activities are free of charge and open for anyone interested in grassroot politics and social change.

 

Welcome!

 

Program

20 Aug.    Rebel Café

3 Sept.      Anarkino: La Educación Prohibida

17 Sept.    Reading group: Gender and Feminism

1 Oct.       Rebel Café

15 Oct.     Anarkino: End:Civ

29 Oct.     Reading group: Ecology and Democracy

12 Nov.    Rebel Café

26 Nov.    Anarkino: Requiem for the American Dream   CANCELED!

10 Dec.    Anarkino and Reading group: Rojava and the Kurdish struggle

 

Minor changes may occur!