OulUtopia

Ruohonjuuripolitiikkaa toisenlaisen Oulun luomiseksi

Kirjasto

Mikä on Radikaalikirjasto?

Radikaalikirjasto on radikaalia kirjallisuutta ja muuta materiaalia sisältävä kirjasto. Se sijaitsee Tukikohdalla, Sorvarintie 5 (Välivainiolla). Tukikohta on avoinna ke-to 12-18 ja pe 12-17. Voit lainata kirjaston aineistoa omatoimisesti myös Tukikohdalla järjestettävien keikkojen ja muiden tapahtumien aikana.

Kirjaston aineisto

Voit tutustua Kirjaston aineistolistaan, johon jokaisella on lukuoikeus. Tavallisen taulukkonäkymän lisäksi voit tarkastella aineistoa Luettelo-muodossa (Valitse valikosta: Näytä -> Luettelo). Tällöin voit lajitella tietoa ja tehdä alkeellisia hakuja.

Esimerkiksi lajitellaksesi aineisto Tekijän mukaan napsauta Tekijä-otsikkoa. Jos taas haluat katsoa vuonna 2005 julkaistua aineistoa, paina Vuosi-otsikon alla olevaa alasvetovalikkoa ja valitse sieltä 2005.

Lainausohje

Kirjasto toimii luottamusperiaatteella. Kunnioitathan sitä, koska kaikki aineisto on lahjoitettua ja jokaisen lainattavissa. Siten pystymme toimimaan jatkossakin näin.

Lainaus

Kun lainaat kirjan (tai muuta), merkitse lainasi kirjastosta löytyvään Lainauskansioon. Kirjaa kansioon nimesi, puhelinnumerosi, kirjan nimi ja lainauspäivä. Laina-aika on yksi kuukausi.

Palautus

Kun palautat lainasi, merkitse palautuksesi Lainauskansioon. Muistathan palauttaa lainasi! Muutkin haluavat ehkä lukea lainaamasi kirjan.

Lainan uusinta

Jos haluat uusia lainan, mene Tukikohdalle, merkitse palautuksesi kirjaan ja kirjaa uusi lainaus. Voit uusia lainan enintään kolme kertaa.

Kirjalahjoitukset

Jos sinulla on kirja tai muuta materiaalia, jonka ajattelet sopivan kokoelmaamme, otamme hyvin mielellämme lahjoituksen vastaan. Erityisen kiinnostuneita olemme radikaalista kirjallisuudesta, jota on vaikea löytää tavallisista kirjastoista. Myös pamfletit, lehdet (zinet), sarjakuvat ja jopa DVD:t sopivat meille. Voit tuoda materiaalisi meille milloin vain, kun meillä on toimintaa kuten kapinakahvila. Tai lähetä meille postia ja kerro materiaalistasi: oulutopia@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: