[In English below]

AnarKino esittää:

Girls of the Sun (2019)

Ohjaaja: Eva Husson
Kesto:  1h 55m
Kieli: Englantia. Tekstitys englanniksi.

Bahar johtaa kurdinaisten pataljoonaa, Auringon tyttöjä, joka puolustautuu heidän pientä kaupunkiaan ahdistavia valloittajia vastaan. Bahar toivoo voivansa vapauttaa poikansa, joka on joutunut panttivangiksi. Mathilde, ranskalainen journalisti, tulee mukaan raportoimaan hyökkäyksestä ja kertomaan näiden poikkeuksellisten taistelijoiden tarinan. Elämän kääntyessä päälaelleen Bahar ja Mathilde huomaavat taistelevansa samojen päämäärien vuoksi: naisten, elämän ja vapauden puolesta.

Maanantaina 25.4.
Klo 18.00 – 21.00
Tukikohta, Sorvarintie 5

Vapaa pääsy!

Elokuvan katsomisen jälkeen on mahdollisuus keskusteluun. Tarjolla kurdilaista pikku purtavaa sekä kahvia ja teetä. Tilaisuudessa voi myös ostaa uunituoreen julkaisun ”Make Rojava Green Again” (suomenkielinen) sekä muita tuotteita OulUtopian distrosta.

”Vallankumouksellisia ääniä auringon maasta – Voices from the Kurdish Revolution” -tapahtumasarjan järjestää Autonomia, ihmisarvo, vapaus! -toimintaryhmä. Teemojen käsittely jatkuu opintopiirinä, jonka aiheena on ”Make Rojava Green Again” -teos. Opintopiirit kokoontuvat maanantaina 9.5. ja 23.5. klo 18.

Vallankumouksen auringon lämpöä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Facebooktapahtuma


[In English]

AnarKino presents:

Girls of the Sun (2019)

Director: Eva Husson
Duration:  1h 55m
Language: English. Subtitles in English

Bahar is the leader of the Girls of the Sun, a battalion of women in Kurdistan who are fighting women against extremists who have conquered their small Kurdish town. She hopes that in the process she will find her son, who is being held hostage. Mathilde, a French journalist, comes along to cover the attack and report the story of these exceptional warriors. With their lives turned upside down, they both are fighting for the same causes: women, life and liberty.

Monday 25 April
18.00 – 21.00
Tukikohta, Sorvarintie 5

Free entry!

After the movie there will be time for discussion. We will serve some kurdish snacks, coffee and tea. You also get the chance to buy the new book Make Rojava Green Again (in Finnish), as well as other things from the OulUtopia distro.

Welcome!

Facebookevent

This event is part of a series called ”Vallankumouksellisia ääniä Auringon maasta – Voices from the Kurdish Revolution” arranged by the group Autonomia, ihmisarvo, vapaus! this spring. The movie screening will be followed by a study group on the book Make Rojava Green Again, with meetings Monday 9.5 and 23.5.