[In English below]
OulUtopia osallistuu Oulun vappumarssiin. Tule mukaan marssimaan paikallisen itsehallinnon, luovuuden, yhteisöllisyyden, solidaarisuuden ja vapauden puolesta!
Voit ottaa mukaasi lippuja, banderolleja tai kylttejä, kunhan ne eivät ole syrjintää lietsovia tai valtiota ja kapitalismia syleileviä. Myöskään puoluepoliittiset tai puolueiden nuorisojärjestöjen tunnukset eivät kuulu kirjavaan joukkoomme.
Vappumarssi järjestäytyy Otto Karhin puistoon kello 11. Löydät meidät ”OulUtopia – ruohonjuuripolitiikkaa”-banderollin luota. Marssi lähtee liikkeelle kello 11.30 ja päättyy Rotuaarilla kello 12 alkavaan Työväen vappuun. Marssin jälkeen kokoonnumme läheiseen kahvilaan keskustelemaan tulevasta toiminnasta.
OulUtopia will take part in the 1st of May demonstration in Oulu. March with us for local self-governence, creativity, community, solidarity and freedom!
To join our part of the demonstration you may bring your own flag, banner or sign, as long as they are not agitating discrimination or embrace state and capitalism. Political party or any party youth organisation symbols are also not welcome in our block.
The demonstration gather in Otto Karhi park at 11 am. You will find us with a banner saying ”OulUtopia – ruohonjuuripolitiikkaa”. The parade starts at 11:30 am and it will end in Rotuaari with Työväen Vappu (Worker’s May Day) event. After this OulUtopia will go together to a nearby cafe for a discussion on future activities.