[English below]

Meksikon zapatistiliikkeen käytännöt ja ihanteet ovat innoittaneet yhteiskunnallisia liikkeitä kautta maailman jo zapatistien kansannoususta 1. tammikuuta 1994 alkaen. He ovat parhaillaan “Matka elämän puolesta – Journey for life” -kiertuella, ja vierailevat useissa maissa puhumassa siitä kuinka toisenlainen maailma on mahdollinen, mutta vain jos rakennamme sen yhdessä.

Tiistaina 28. syyskuuta viiden Zapatista-naisen muodostama delegaatio saapuu Ouluun! Tule paikalle kuulemaan heidän tarinansa ja osallistumaan keskusteluun autonomiasta, ihmisarvosta ja vapauden merkityksestä eri tilanteissa. Paikalla on myös laaja kirjo oululaisia ryhmiä ja yksittäisiä henkilöitäjakamassa heidän näkökulmansa aiheesta.

Paikka:  Aleksinkulma (Aleksanterinkatu 9)
Aika: Tiistaina 28.9. klo 17.00-20.00.

Tapahtuman pääkieli on suomi, mutta käännös englannista ja espanjasta (sekä toisinpäin) järjestyy tarpeen mukaan.

Facebooktapahtuma


Autonomy, Dignity and Freedom! – The Zapatistas arrive to Oulu!

Since the uprising on Jan. 1, 1994, the practice and ideals of the Zapatista movement continues to inform and inspire social movements throughout the world. Now they are on a ”Journey for life” – visiting countries all over the world with their message that another world is possible, but only if we build it together.

On Tuesday 28.9 a delegation of five Zapatista women will visit Oulu! Come and hear them tell their story and join us for a dialogue on the meaning of Autonomy, Dignity and Freedom in different contexts. A broad range of groups and individuals from Oulu will also be there to share their perspectives on the theme.

Place:  Aleksinkulma (Aleksanterinkatu 9)
Date and time : Tuesday 28.9. at 17.00-20.00. 

The main language of the event will be Finnish, with translation to/from English and Spanish depending on the need.

Facebookevent