parada_plakat2

[In English below]

Anarkino ja Antirasismi Oulu tarjoavat elokuvan
Parada
(Srđan Dragojević, 2011)

Aika ja paikka: Ma 30.1. klo 18:30, Kulttuuribingolla, Mäkelininkatu 29

Parada on riemastuttava ja peittelemätön komedia ryhmästä homoaktivisteja, jotka yrittävät järjestää Pride-kulkueen Belgradissa. He kohtaavat homofobisen gansterin, joka lopulta päätyy suojemaan kulkuetta. Parada on kertomus kahden maailman välisestä taistelussa nykypäivän serbialaisessa yhteiskunnassa. Se on tarina alistavasta, homofobisesta ja homovihamielisestä enemmistöstä ja vapaamielisestä vähemmistöstä. Filmissä käytetään kuvamateriaalia Belgradin vuoden 2010 Pride-paraatista. Huolimatta ristiriitaisesta aiheetaan elokuva saavutti suuren suosin Serbiassa.

Tilaisuudessa on tarjolla teetä, kahvia ja pientä syötävää. Filmin jälkeen vapaata keskustelua.
Vapaa pääsy.
Tervetuloa!

—-
Anarkino and Antiracism Oulu presents
The Parade
(Srđan Dragojević, 2011)

Time and place: Monday 30 January, 18:30 at Kuttuuribingo, Mäkelininkatu 29

Hilarious, raunchy comedy about a group of gay activists trying to organize a pride parade in Belgrade and their encounter with a homophobic gangster who ends up being charged for protecting it. The Parade tells the story about the ongoing battle between two worlds in contemporary Serbian society – the traditional, oppressive, homophobic majority and a liberal, modern and open-minded minority. The film features footage of the 2010 Belgrade gay pride parade and was despite the controversial subject a big success in Serbia.

With the movie there will served coffee, tea and snacks.
After the movie we will have an open discussion.
Free entrance.
Welcome!