AnarKino tullee taas! Loppuvuodesta ehditään järjestämään vielä kolme näytäntöä, jotka pidetään joka toinen torstai KulttuuriBingolla, aina klo 20.00 alkaen. Kaikki näytökset ovat maksuttomia.

Torstaina 21.11 klo 20.00 alkaen Kulttuuribingolla:

Vallankumouksen sytyttäjät – MVR (Earth Liberation Front – Igniting the Revolution) USA 2001, 20min, suomenkieliset tekstitykset

If a Tree Falls – a Story of the Earth Liberation Front USA 2011, 86min, englanninkieliset tekstitykset

Illan aloittava lyhytdokumetti Vallankumouksen sytyttäjät – MVR kertoo Maan Vapautus Rintaman (Earth Liberation Front) synnystä, toiminnasta ja perusperiaatteista. Se käy läpi ihmisen aiheuttamaa ympäristötuhoa ja opastaa miten tulla osaksi ympäristökamppailun onnistuneinta toimijaa. Toisena dokumenttina nähdään vuonna 2011 valmistunut If a Tree Falls . Harvinaisen henkilökohtaisella otteella tehty dokumentti kertoo henkilöistä jotka ovat olleet mukana Earth Liberation Frontin toiminnassa. Miten ympäristöliikkeessä mukana olleet ihmiset radikalisoituvat mukaan toimintaan jota FBI pitää USA:n ”pahimpana kotimaisena terroristisena uhkana”.

Kulttuuribingon löydät osoitteesta MÄKELININKATU 29, OULU

 

Torstai 5.12 – Ground Zero & Paradise Now

Torstai 19.12 – Vallankumous