OulUtopian radikaalikirjastoon on tullut uusia nimikkeitä, mm. 90-luvun suomenkielisiä lehtiä (kaurapuuro, muutoksen kevät, sudenhetki), CrimethInc-julkaisuja (Fighthing for our lives, a Civilian´s guide to direct action) sekä muuta mielenkiintoista englanninkielista lukemistoa (Arson-zine, Abolishing the borders from below). Yhteensä uusia nimikkeitä on parisenkymmentä.

Radikaalikirjasto sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa, Kulttuuribingon tiloissa osoitteessa Mäkelininkatu 29. Kulttuuribingo on auki arkisin klo 12-18.

Radikaalikirjasto ottaa vastaan myös arvioita aineistostamme. Jos olet kiinnostunut tekemään arvion lukemastasi kirjasta tai lehdestä, joka löytyy aineistostamme, voimme julkaista sen blogissamme. Arviot, kuten kaiken muunkin postin, voi lähettää osoitteeseen: oulutopia (at) gmail.com

(psstt: Lisää materiaalia on tulossa vielä lähiaikoina)