piknikkuvaOulUtopia-verkosto järjestää tänäkin vuonna Vappumarssille oman antiautoritäärisen ryhmittymänsä vastapainona puolueille, byrokraateille ja ammattipolitiikoille.

”Antiautoritarismi tarkoittaa meille sitä, että vastustamme ihmisten välisten suhteiden autoritaarista ja hierarkkista järjestystä. Tämän järjestyksen sijaan kannatamme valtiotonta yhteiskuntaa, joka perustuu epähierarkkisille, vapaille ja tasa-arvoisille yhteenliittymille. Visiomme on suorademokraattinen, ekologinen ja luokaton yhteiskunta. ”
– OulUtopia-flyer

Ota siis mukaasi banderollisi ja soittimesi ja liity seuraan hilpeään.

Vappumarssin jälkeen suuntaamme Linnasaareen piknikille. Varmimmin paikalle löydät seuraamalla OulUtopian banderollia vappumarssilta piknikpaikalle Linnasaareen. Piknik toimii ”nyyttärimeiningillä”, eli ota omat eväät mukaan. Tarjolla on kuitenkin pikkupurtavaa ja kahvia. Paikalla on myös radikaalidistro ja pieni kokoelma radikaalikirjastosta. Distrosta voi ostaa mm väärinajattelija-lehteä ja takku-zineä yms. Kaikenlaiset pihapelit, soittimet ja muu vastaava on myös tervetulleita.