OulUtopia oli mukana Mahdollisuuksien Torilla 19.5 Toppilassa, Kulttuurisiilolla. Pidimme aurinkoisena päivänä  infopöytää, josta jaoimme halukkaille OulUtopia-flyeria, Pussy Riot-tukibrunssin mainoslehtistä, Vastavalta-lehden 4# numeroa sekä piparkakkuja makean nälkään. OulUtopian infopöydältä oli mahdollisuus ostaa kommunalismi-aiheisia kirjoja, Väärinajattelija-lehteä sekä Zapatisti-solidaarisuuskahvia.

Ohjelmassa Mahdollisuuksien Torilla oli eri kansalaisjärjestön infopöytien lisäksi 3 bändiä, tanssiesityksiä, capoeiraa, paneelikeskustelu paperittomista siirtolaisista. Siilon sisällä sai tutustua siilo-projektin etenemiseen sekä nauttia valokuvanäyttelystä.

Saimme päivän aikana kesän ensimmäisen rusketuksen lisäksi mahdollisuuden jutella eri järjestöihin ja ryhmiin kuuluvien ihmisten kanssa. Tämän lisäksi kerroimme OulUtopia-ryhmän toiminnasta kiinnostuneille.

Päivä oli mukava ja toiminnantäyteinen.