[In English below]

Anarkino tarjoaa
Torstaina 26.9. klo 18.00 – 21.00
Tukikohta, Sorvarintie 5

NAE PASARAN! (2018)
Ohjaaja: Felipe Bustos Sierra
Kesto:  1h 21min.
Kieli: Englanniksi.

Vuonna 1974 skotlantilaisen kaupungin tehdastyöläiset kieltäytyvät korjaamasta sotilaslentokoneiden moottoreita vastustaakseen Chilen väkivaltaista sotilasvallankaappausta. 40 vuotta sen jälkeen, kun he uhmakkaasti protestoivat Pinochetin Chilen ilmavoimia, skotlantilaiset eläkeläiset saavat selville solidaarisuutensa dramaattiset seuraukset.

https://naepasaran.com/

Vapaa pääsy!
Tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa!

Tervetuloa!

[In English]

Anarkino presents
Thursday September 26, 18:00-21:00
Tukikohta, Sorvarintie 5

NAE PASARAN! (2018)
Director: Felipe Bustos Sierra
Duration: 1h 21min.
Language: English.

In a Scottish town in 1974, factory workers refuse to carry out repairs on warplane engines in an act of solidarity against the violent military coup in Chile. 40 years after their defiant stand in protest against Pinochet’s Air Force in Chile, Scottish pensioners discover the dramatic consequences of their solidarity.

https://naepasaran.com/

Free entry!

Coffee, tea and vegan goodies!

Welcome!