do it yourself 2

Talvitouhuilua Tee_Se_Itse-Hengessä

21.-23.3. 2014 OulUtopia järjestää jälleen  Vastatuuli-viikonlopun! Suunnitteilla on kaksi täyttä päivää  Tee-se-itse-työpajoja, keskusteluja, elokuvia ja muuta yhdessä  tekemistä. Tavoitteena on ennen kaikkea jakaa käytännön taitoja ja  teoreettisia näkökulmia jotka vahvistavat kykyä ja luottamusta omien  elämiemme haltuunottoon.

Kuten viime vuonna, Vastatuuli järjestetään Kestävän kehityksen keskuksella Välivainiolla. Tila on päihteetön.

Ohjelmaa valmistellaan parhaillaan. Jos olet kiinnostunut pitämään työpajaa tai  luentoa tai auttamaan muulla tavoin esim. kahvilassa, ota rohkeasti  yhteyttä! Yhteystiedot: oulutopia@gmail.com. Järjestelykokouksista ilmoitetaan OulUtopian blogissa ja Facebookissa.

Tapahtuma on ilmainen.

Aika: 21. -23.3.2014

Paikka: Kestävä kehityksen keskuksessa, Sorvarintie 18

Katso viime vuoden ohjelma täältä: Vastatuuli 2013

Wintergathering in Do-It-Yourself spirit

21. – 23.3 OulUtopia will arrange “Vastatuuli” again! We will put together a weekend full of DIY-workshops, lectures, moviescreenings and other activities. The main purpose is to share practical skills and theoretical insights boosting our confidence in our own ability to manage our lives.

Just like last year, the event will take place at kestävä kehityksen keskus in Välivainio. It will be free of charge and of drugs.

The program is still in the making. If you are interested to give a workshop or a lecture, or help out in any other way, dont hesitate to make contact! Plannning meetings will be announced in the blog and on facebook.

Time: 21. -23.3.2014

Place: Kestävä kehityksen keskuksessa, Sorvarintie 18

You can check out last years program here: Vastatuuli 2013