motvind

Vastatuuli – Talvitouhuilua Tee_Se_Itse-Hengessä

Aika: 8. -10.2.2013

Paikka: Kestävä kehityksen keskuksessa, Sorvarintie 18

OulUtopia-verkosto järjestää helmikuun toisena viikonloppuna tapahtuman jossa painopiste on yhteisöllisyydessä ja yhdessä tekemisessä. Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään kestävän kehityksen keskuksen tiloissa, Oulun Välivainiolla.

Tarjolla on niin teoreettisempaa kuin käytännönläheisempääkin touhuilua, kuten luentoja, työpajoja, keskusteluja, suunnittelua, visiointia ja yhdessäoloa & hengailua. Ohjelmaan kuuluu mm vaatteiden tuunausta, radikaalia leikkiä, pyöränkorjaustyöpaja, dokumenttinäytöksiä, sivilisaatiokritiikkiä, ruohonjuuripolitiikkaa, radikaali kirjasto ja rakettiuuneja. Ainakin.

Tapahtuman yhteydessä voit pysähtyä parantamaan maailmaa ja viettämään aikaa Vastatuulen kahvilaan teen, kahvin ja vegaanisen purtavan ääreen. Tapahtuma on maksuton, ikärajaton ja päihteetön.

Tarkempaa tietoa aikatauluista jne. on tulossa. Ota yhteyttä jos haluat auttaa järjestämisessä!