OulUtopia

Ruohonjuuripolitiikkaa toisenlaisen Oulun luomiseksi

OulUtopia?

Ruohonjuuripolitiikka toisenlaisen Oulun luomiseksi! 

OulUtopia-verkosto kokoaa yhteen Oulussa tapahtuvaa omaehtoista poliittista toimintaa. Tavoittelemme yhteiskuntaa, joka perustuu mielikuvitukselle, omaehtoisuudelle, yhteistyölle ja keskinäiselle avunannolle. Meidän yhteiskuntamme on kaikkien ihmisten tarpeiden ja intressien mukainen, ei yhtiöille, sijoittajille ja voimakkaalle eliitille voittoja tuottava tehdas. Se on myös yhteiskunta, joka toimii luonnon tuhoamisen lopettamiseksi ja terveemmän luontosuhteen luomiseksi.

Visiomme on suorademokraattinen, ekologinen ja luokaton yhteiskunta jossa jokaisella on täysi ja yhtäläinen päätäntävalta yhteisön asioissa toisin kuin nykyisessä lumedemokraattisessa parlamentarismissa. Jokainen yksilö on tasa-arvoinen, vapaa kaikesta sorrosta, oli se sitten poliittista, taloudellista, etniseen taustaan, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvää.

Näemme, että perustavanlaatuinen muutos yhteiskunnassa täytyy syntyä alhaaltapäin. OulUtopiassa haluamme herättää keskustelua ja toimintaa ruohonjuuritasolla ennemmin kuin etsiä vaikutusmahdollisuuksia ja hyväksyntää valtaapitävien joukosta.

Yhdessä teemme Utopian mahdolliseksi! OulUtopiassa haluamme kehittää Oulun vastarinnan kulttuuria ja omaehtoista politiikkaa jakamalla kokemuksia, tietoja ja taitoja. Järjestämme mm. opintopiirejä ja elokuvailtoja sekä mielenosoituksia. Harjoitamme myös kaupunkiviljelyä. Tämä on kuitenkin vasta alkua!

 

Ota yhteyttä nettilomakkeen kautta! Tai sähköpstilla: oulutopia@gmail.com

Löydät meidät myös Facebookista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: